Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La presentació de la cervesa La puntaire d'Arenys es farà aquest cap de setmana durant la I Fira de la Cervesa que se celebra divendres i dissabte a la vila.

cervesa la puntaire d'ArenysEs tracta d'una cervesa elaborada pel cerveser artesà Martí Bargalló, propietari de la Factoria Cervesera Artesana que s'inaugurarà el proper dilluns, i que explica que es tracta d'una cervesa d'aroma agradable, de color groguenc fort turbi, i que té una graduació de 5,9 graus. La tirada inicial de La Puntaire d'Arenys és de 250 litres, cosa que equival a una producció de 750 ampolles. Pel que fa a la seva etiqueta, hi destaca la il·lustració d'una puntaire que ha anat a càrrec de l'arenyenc Benet Coll.

La presentació tindrà lloc el proper divendres a les 6 de la tarda, tot just després que s'hagi inaugurat la primera edició de la Fira de la Cervesa d'Arenys de Mar. Els actes de divendres es completaran amb una ponència sobre l'elaboració de la cervesa a càrrec de Pablo Vijande, i un tast i degustació de les cerveses artesanes de la Fira.

Pel que fa a dissabte, la Fira obrirà els stands a les 11 del matí, a més d'una zona de lleure infantil. També hi haurà concerts a partir de les 7 de la tarda amb les actuacions de Lucia Rosso, Nòmada Trio, Estrip i Sombras.

En total hi haurà 11 parades de cervesa artesana a l'interior de la sala polivalent del C.C. Calisay i 10 parades d'alimentació al pati exterior amb productes com tapes, pizzes, empanades, fruits secs, formatges, embotits o olives per maridar amb la degustació de cerveses.

programa fira de la cervesa

Publicat el 18 de febrer de 2013