Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Divendres, 9 d'agost de 2013  -  2/4 d'11 nit
amb l'actuació de Big Dani Perez & Lluís Coloma Trio

Amb poc més de trenta anys DANI PEREZ posseeix una trajectòria musical realment envejable. Des dels seus primers passos semi-professionals amb CHEVY & THE HOT WHEELS (més tard BIG JAMBOREE), el seu camí ha estat sempre ascendent, entrant a formar part de REBELDES, col•laborant amb grans figures del rock&roll i del r&b com Carl Perkins, Billy Lee Riley, Koko Taylor, Barrence Whitfield, etc… o prestant el seu so en innombrables enregistraments. Habitual dels clubs de blues i jazz de Barcelona, DANI ha trepitjat els escenaris dels festivals nacionals més importants d'aquests gèneres en diverses ocasions i amb diverses formacions. Després d'un primer àlbum ple de pur r&b, l´any passat va fer un segon lliurament amb una obertura de mires cap a terrenys harmònics més jazzístics (“Smart change”).
Per altra banda, LLUÍS COLOMA amb una endimoniada mà esquerra i el seu gran talent per a la improvisació aconsegueix un sòlid i contundent so. Gran comunicador, contagia la seva passió per aquesta música festiva a un públic entregat des dels primers compassos. La seva gran tècnica i virtuosisme el converteixen en un dels màxims exponents del blues i el boogie-woogie a Europa. Amb un repertori que, unint tradició i originalitat, fusiona de manera natural i innovadora la música de Nova Orleans, el rhythm & blues, el boogie-woogie, el rock, el blues...
Aquesta és una ocasió de veure junts a dos dels músics catalans més carismàtics i amb més força damunt d´un escenari. Un concert on desplegaran els seus repertoris i cadascú d´ells s´endinsarà en el territori de l´altre. Territoris d´àrees comunes prou coneguts per ambdós. DANI i LLUIS prometen un espectacle intens i ple d´energia, on el públic s´abandonarà als ritmes frenètics i trepidants, i a la passió i el sentiment de les seves interpretacions.

Big Dani Pérez Saxo i veu
Lluís Coloma Piano
Manolo Germán Contrabaix
Marc Ruiz Bateria

Lloc: Pati del Xifré
Adreça: Auterive, s/n
Organitza: Regidoria de Cultura, Penya Apa Anem-hi i OCR
Preu: 8€ a taquilla. 6€ anticipada per internet www.jazzarenys.cat
Tipus d'acte: Música
Informació relacionada
Divendres, 16 d'agost de 2013
amb l'actuació de La Vella Dixieland & Marian Baraona
Divendres, 2 d'agost de 2013
amb l'actuació del grup Shakin'All
Divendres, 26 de juliol de 2013
amb l'actuació de Matthew Simon
Divendres, 19 de juliol de 2013
amb l'actuació de Susana Sheiman & Ignasi terraza Trio
Divendres, 12 de juliol de 2013
amb l'actuació de Burrull & Farràs Quintet
Diumenge, 7 de juliol de 2013
a càrrec de la Big Band de l'EMA