Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El dijous 19 d'abril es posen en marxa dues noves obres a la vila. Es tracta de la renovació de les lloses centrals del carrer de l'Església i la renovació de l'asfalt de l'avinguda Europa.

En el cas del c. de l'Església, les obres s'allargaran fins a finals de maig i es faran en tres fases per minimitzar les molèsties als veïns. Durant el temps que durin els treballs, l'accés al carrer Frederic Marés des del carrer De la Torre quedarà tancat a la circulació en sentit al carrer Església i nomé es permetrà l'entrada per a operacions de càrrega i descàrrega. L´objectiu de la mesura és reduir al màxim el trànsit de vehicles en direcció al carrer Església, ja que aquest serà de doble sentit, amb la finalitat de facilitar l´accés a la zona que no estigui afectada per les obres.

A més, mentre durin les obres s’hauran de deixar les bosses de la brossa a les cantonades del c. de l'Església amb la Riera, tant per l'extrem del Calisay com de la plaça de l'Església.


Pel que fa als treballs de pavimentació de l'avinguda Europa, també tindran afectacions de trànsit. Mentre durin les obres, que tenen una durada prevista de dos dies, el carrer Jaume Balmes s'habilitarà de doble sentit de circulació, per la qual cosa no es podrà estacionar a tot el carrer. Durant l'afectació, el tram del carrer Pompeu Fabra entre el carrer Calella i l'avinguda Europa quedarà habilitat de doble sentit de circulació per als veïns de les cases unifamiliars.

Afectacions trànsit c. de l'Església:

c. esglesia

c. esglesia

Fitxer: c._esglesia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 933,97 kB

Afectacions trànsit Av. Europa:

Fitxer Acrobat-PDF de (146,8kB)

Fitxer: obres_Avda_Europa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 146,8 kB

Publicat el 12 d'abril de 2018