Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Diumenge, 7 d'abril de 2019  -  2/4 d'11 matí
a càrrec de la Fundació Junts Autisme

Un any més torna la festa de conscienciació sobre l'autisme a càrrec de la Fundació Junts Autisme en col·laboració amb l'Ajuntament d'Arenys i altres entitats i empreses del poble. Enguany tenim un programa ple d'activitats per a tots els públics que culminarà amb la celebració d'una fideuà popular a l'interior del Centre Cultural Calisay.

L'horari d'activitats és el següent:

10.30: Començarà la Cercavila per part de Petits Musicae pel poble convidant a tothom a venir-nos a veure davant del Calisay, a la Riera d´Arenys, on hi haurà inflables, jocs gegants i un gran escenari que acollirà molts espectacles durant el matí.

11.00: S´obriran els inflables i els jocs. El preu per a participar és d´1€ per a tot el dia. El tiquet es podrà obtenir a la paradeta de Junts Autisme. A la mateixa paradeta també vendrem els tiquets de la fideuà (5€ que inclouran, fideuà, beguda, pa i postres).

11.00: Acte institucional. Es presentarà la campanya d´enguany (que es llençarà el proper dia 20 de març), es farà un manifest sobre els principis de la Fundació, l´autisme i les necessitats que hem individualitzat i que reclamarem a les administracions pertinents.

11.30: Espectacle de la companyia Liant la Troca. Un espectacle inclusiu protagonitzat per persones amb diversitat funcional que remourà consciències.

12.15: Espectacle “Molar” de Quim Bigas. Un recorregut per la vanitat de la societat actual, sobre de quina manera volem agradar, què és agradar i si agradar s´obté en detriment d´altres coses.

13.00: Concert Bipolar, el grup que tant ens està ajudant en aquesta campanya, enguany ve de manera solidària a fer un concert d´una hora a Arenys!

14.15: Jo us veig multitudinari. Suma´t a la campanya d´aquest any fent un Jo us veig amb tots i totes les que vindran a la festa!

14.30: Inici fideuà popular

15.00: Concert Guillem Gené, aquest eclèctic cantant de pop acústic ens deixarà amb la boca oberta amb les seves versions de Lana del Rey i altres artistes actuals.

16.00: La festa acabarà amb un sorteig solidari de productes ecològics i de km 0 de la botiga online El Detallista.

Tots els diners recaptats es destinaran a projectes solidaris per a les persones amb autisme i les seves famílies

Lloc: Riera davant del CC Calisay i Sala Polivalent i Pati del CC Calisay
Durada: Fins a les 5 de la tarda
Organitza: Fundació Junts Autisme. Col·labora Ajuntament d'Arenys de Mar
Preu: Preu inflables i jocs gegants: 1€ - accés a tots els inflables i tots els jocs gegants durant tot el matí
Tipus d'acte: Dansa, Festa, Infantils, Música