Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Diumenge, 5 de maig de 2019  -  10 h matí

La tortuga Niki va ser trobada ferida davant del port d'Arenys per uns navegants i va ser entregada al CRAM que durant dos anys l'ha cuidat i ha fet possible que pugui ser alliberada. Aquest alliberament és motiu d'una celebració i un conjunt d'activitats mediambientals marínes.

Us esperem aquest diumenge a la platja de Cavaió d´Arenys de Mar (a l´alçada del Rial de la Serp) a partir de les 10.00h. Us deixem el mapa d´on estarà cada activitat.

Destaquem:

- Punt d´informació i de premsa. Si veniu amb nens i voleu que entrin a la zona infantil durant l´alliberament, heu de demanar la polsera acreditativa (dels colors blau, vermell i verd). Les places són limitades a 300 nens i nenes entre 6 i 12 anys. Podeu recollir les polseres al punt d'informació a partir de les 10.00h.

- A partir de les 10h hi haurà 2 tallers en marxa: un taller per a estampar bosses (recomanat per a nens a partir de 5/6 anys) i un taller de pintar màscares (recomanat per a nens a partir de 3 anys).

- A partir de les 11h, tots anirem cap a l´escenari on us ensenyarem, a partir d´un teatre, com es rescata una tortuga marina!

- Cap a les 12h començarà l´alliberament de les tortugues. Els nens i les nenes amb polsera podran entrar a la zona infantil per la porta del color de la seva polsera: blau, vermell o verd. La resta de nens i adults podran gaudir de l´alliberament des de la zona d´adults.

És un dia molt especial, únic i màgic i estem molt emocionats de compartir-ho amb tots vosaltres.

Lloc: Platja del Cavaió
Durada: De 10 del matí tallers per fer en família. A les 12 alliberament de la tortuga Niki amb altres tortugues marines
Organitza: CRAM
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Mostra
Informació relacionada
Dissabte, 23 de novembre de 2019
Recollida de plàstics a la Platja de la Picòrdia i al mar
Dissabte, 23 de novembre de 2019
Setmana Europea de la Prevenció de Residus 16-24 de novembre
Diumenge, 16 de juny de 2019
Diumenge, 19 de maig de 2019
Let's clean up day
Diumenge, 10 de març de 2019