Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES
L'inici dels treballs d'enderroc provocaran talls de trÓnsit dels carres adjacents

Caserna Guardia CivilLes obres d'enderroc de l'antiga Caserna de la GuÓrdia civil ja sˇn visibles des d'aquest dilluns amb el tall al trÓnsit d'un tram del carrer Ample, just el tram de darrera la caserna. Aquesta setmana els operaris de l'empresa adjudicatÓria ja han estat treballant a l'interior de l'edifici. El procÚs d'enderroc de les fašanes no comenšarÓ encara abans de tres setmanes un cop ja s'hagin tret tots els serveis i tambÚ l'enllumenat p˙blic. que hi ha a l'edifici.

L'inici de les obres s'ha ajornat unes setmanes a l'espera del vist-i-plau de la companyia electrica per treure la part d'instalĚlaciˇ de la fašana del carrer Ample. L'antiga escomesa ara anirÓ soterrada i per aquest motiu cal iniciar uns treballs que es faran entre els dies 13 i 16 de maig i que comportarÓ el tall dels carrers de l'entorn mentre duri l'obra per fer una canalitzaciˇ entre el rial i el carrer Ample.

Afectacions de trÓnsit pels dies 13 al 16 de maig

L'obra per soterrar la xarxa de distribuciˇ elŔctrica durarÓ tres dies. ComportarÓ el tall del carrer d'Anselm ClavÚ, entre el carrer de Sant Antoni fins a passada la caserna. El tram del carrer d'Anselm ClavÚ serÓ de doble sentit entre la caserna i la carretera nacional, per garantir l'accÚs als parquings privats. Per fer aquest doble sentit se suprimirÓ tot l'aparcament del carrer. L'accÚs al carrer d'Anselm ClavÚ des de la Riera tambÚ estarÓ restringit a vehicles petits i s'advertirÓ del tall i l'obra.

El tall de Pau Costa a la circulaciˇ serÓ des de la cantonada del carrer de la Perera, encara que els vehicles del ve´ns podran entrar als seus aparcaments del rial, segons les obres. Durant aquests dos dies el carrer de la Perera serÓ obert a la circulaciˇ, en sentit a la Riera. La pilona quedarÓ oberta totes les hores del dia.

El conjunt de l'obra durarÓ dos mesos i es previst una urbanitzaciˇ senzilla del solar amb una part dedicada plaša i la resta a aparcament.s


Publicat el 3 de maig de 2019