Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

A la Residència geriàtrica municipal ja fa mesos que hi passen coses i s'han anat cercant i coneixent les experiències d'altres indrets on s'ha incorporat el nou model d'Atenció Centrat en la Persona, alguns aspectes d'aquests models s'han començat a implementar al projecte.En aquesta línia el Centre Cultural ha acollit, aquest matí, l'acte Teixint el nostre futur. Disseny i implementació de Bones Pràctiques.

La presentació d'aquestes noves maneres de treball demana un equip il·lusionat i format  i la complicitat de tothom vinvulat al centre i el projecte. Les exposicions han aprofundit en el tracte que oferim de diferents aspectes relacionats amb les persones i sistemes de treball de la Residències: des de com es té en compte la intimitat dels residents, el treball en equip i l'atenció a les famílies.

En els diferents moments de la sessió l'equip de professionals ha pogut compartir i detallar als assistents com es reconeix en la seva forma de treballar, s'autoavalua i genera bones pràctiques d'atenció i de millora basades en l'ètica i la qualitat de vida.

La sessió ha estat molt interessant i profitosa per tots els assistents i un pas important per avançar en un model de treball a la  Residència acompanyat d'un creixent suport comunitari.

Publicat el 10 de maig de 2019