Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Noves mesures de prevenció. El tancament de les instal·lacions esportives municipals i la Biblioteca se suma a l'ordre de la Generalitat de tancar tots els centres educatius i universitats.

L'Alcaldia d'Arenys de Mar ha decretat la situació de pre-alerta del Pla de protecció civil municipal, arran de l’activació per part del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de la fase d’alerta del pla d’actuació del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc.

La nova situació de pre-alerta ha anat acompanyada de noves  mesures entre les quals hi hagut  la decissió de tancar els equipaments esportius, la Biblioteca i l'accés a altres serveis municipals. Tanmateix s'han articulat diverses formes d'atendre des dels serveis municipals la situació d'emergència.

El decret ha previst la convocatòria immediata del Comitè d’emergències municipal que ja s'ha reunit, a les 3 de la tarda, per analitzar i valorar la situació, aportant-hi tota la informació i trametent les instruccions corresponents als diversos departaments.

El Comitè ha analitzat les mesures preses les darreres hores i que també han estat recollides en el decret de l'alcaldia i n'han proposat de noves: el tancament de la biblioteca i els museus, l'oficina de turisme i la suspensió dels cursos i tasques de formació de promoció econòmica. Aquestes noves mesures quedaran recollides en un segon decret.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, malgrat l'alerta evident, es vol transmetre un missatge de serenor i tranquil·litat. A Arenys no s'ha detectat cap cas d'infecció. Totes aquestes mesures i restriccions s'apliquen immediatament. Recomanem a tothom que segueixi informat pels canals oficials. La situació anirà evolucionant i caldrà novés mesures i més informació

Decret i mesures:

Fitxer Acrobat-PDF de (92.96kB)

Fitxer: Decret_de_Pre_Alerta.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 92.96 kB

Decret ampliació de mesures.

Fitxer Acrobat-PDF de (88.91kB)

Fitxer: DECRET_13_MARC_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 88.91 kB

Publicat el 12 de març de 2020