Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ACCIÓ SOCIAL
Ajuts d'urgència Acció Social

Davant de la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troben moltes famílies, l'Ajuntament d'Arenys de Mar a través de la Regidoria d'Acció Socail, ha previst una dotació pressupostària per a despeses de primera necessitat i amb la finalitat de pal·liar aquesta situació.

La prestació consistirà en un ajut d'urgència per a la sostenibilitat econòmica de les famílies de la vila que ho sol·licitin i que siguin validades pels Serveis Socials, amb l´objectiu de facilitar l´adquisició de productes d`alimentació, farmàcia, lloguers i altres subministraments bàsics o d'altres supòsits singulars.

Com tramitar ajuts d'urgència des de la situació de confinament que vivim en aquests moments

Registre Telemàtic Ajuntament d'Arenys de Mar: OAC Oficina Virtual Es podrà fer la sol·licitud si disposeu de certificat digital o d'idCatMobil

Cal que empleneu i tramiteu el model d'instància genèrica de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, fent constar sol·licitud ajut d'urgència, i que hi adjunteu la sol·licitud de prestació econòmica (pdf editable) i la documentació necessària que s'acrediti.

Model d'instància Ajuntament d'Arenys de Mar per presentar la sol·licitud  

Sol·licitud prestació econòmica format pdf editable

Tramitació presencial a Serveis Socials amb cita prèvia  

Si la voleu presentar en format paper caldrà que demaneu CITA PRÈVIA a Serveis Socials al telèfon 93 792 22 64

Cal que presenteu emplenat el model de Sol·licitud de Prestació Econòmica i que aporteu la documentació requerida. 

En aquest cas, caldrà que si és possible vingui una sola persona, proveïda en tots els casos amb mascareta i un bolígraf.

Sol·licitud pretació econòmica format pdf editable  

Consultes, dubtes i altres....

Si voleu parlar amb la vostra referent de Serveis Socials, caldrà que ho feu per via telefònica, trucant al telèfon 93.792.22.64 i es posaràn en contacte amb vosaltres. 

En el cas que se us doni cita presencial a Serveis Socials, s'acordarà amb vosaltres prèviament el dia i l'hora convinguda.  

Comunicació a les persones sol·licitants 

Una vegada des de Serveis Socials s'hagi resolt l'atorgament o denegació de la prestació econòmica d'urgència, rebreu informació al respecte, i en el cas que s'hagi resolt en positiu, caldrà enviar el certificat de domiciliació bancària, on ha de constar-hi el seu nom, el seu DNI, i el número de compte.

Omplir i enviar en PDF. 

Certificat dades bancàries arxiu docs

Un cop formalitzat aquest document l'heu de trametre de nou al correu electrònic serveissocials@arenysdemar.cat que només s'ha habilitat per enviar i rebre documentació.

 Altres informacions

Aprovació definitiva del Reglament de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social Ajuntament d'Arenys de Mar

Resolució BOE 2 de maig de 2020 amb les instruccions tècniques als Ajuntaments sobre la gestió del Padró municipal

Nota informativa 2/2020 de la Sub-direcció General d'Autoritzacions de Treball que informa de la reobertura de cites prèvies i presentació de documents d'estrangeria.

 
Imprimir
^