Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.

Cartell Museu reobreLa regidoria de Cultura preveu reobrir la setmana vinent els espais expositius municipals situats al Centre Cultural Calisay i el Museu d''Arenys. Serà una obertura restringida respecte l'aforament i, en el cas del Museu no serà completa, perque el Museu Mollfulleda de Mineralogia seguirà tancat.

D'aquesta manera la Sala d´Exposicions del C.C.Calisay reprèn l´activitat amb l´exposició que va quedar suspesa just a l´inici de l´Estat d´alarma Expresión de libertad de l´artista arenyenca Marjory Pemberth. Aquest ajornament durant dos mesos de l'activitat representarà una reprogramació d'algunes de les exposicions planificades per enguany.

En el cas del Museu d'Arenys, a partir de dilluns serà només accessible la planta baixa del Museu Marès de la Punta fins el 31 d´agost. El públic podrà visitar l´exposició temporal 'Un mar de tul, el ret fi o punta d´Arenys' i la sala 3 dedicada a la historia d´Arenys de Mar. A partir de l´1 de setembre es preveu que es puguin reobrir els dos museus: Museu Marès de la Punta i Museu Mollfulleda de Mineralogia.

Els dos equipament obriran amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries relatives a la COVID-19  i serà obligatori l´ús de mascareta apart d'altres mesures i controls higiènics i de capacitat d'accés, individual o amb nuclis familiars.

🕙🏛 Els horaris del Museu seran de matins, de dimarts a dissabte de 10 a 13h i diumenges d´11 a 13h i l´entrada serà gratuïta.

ℹ️ Per més informació consulteu la pàgina del Museu:
🌐👉🏼👉🏼   http://ves.cat/euqw    

🕕🏭 L´horari de la sala d'exposicions del Calisay, serà divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre i dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

ℹ️ Per més informació consulteu aquest enllaç:
🌐👉🏼👉🏼 http://ves.cat/euqx

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
Publicat el 28 de maig de 2020