Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis

Façana de la Biblioteca P. Fidel FitaCARTELL BIBLIOTECALa Biblioteca d'Arenys tornarà a obrir les seves portes el dilluns 8 de juny de 2020. Aquesta setmana s'ha recincoroporat tot l'equip i es continuen adaptant els espais, els serveis i els materials a les mesures de protecció establertes per les autoritats sanitàries a cadascuna de les diferents fases de la desescalada.

La reobertura no serà completa i, inicialment, s'atendrà amb els següents serveis:

 • Préstec de materials amb cita prèvia:

  Cal cita prèvia per accedir a la Biblioteca i caldrà demanar torn d'accés a l'equipament.
   • podeu fer-ho a través del formulari creat per a l'ocasió on cal seleccionar a quina Biblioteca voleu fer els tràmits
   • Telèfon: 93 792 32 53 
   • Correu electrònic:
    b.arenysma.pff@diba.cat 
   • Aquesta és una de les mesures de protecció establertes en el protocol de reobertura per tal de procurar que hi hagi el mínim contacte possible entre usuaris i que no hàgiu de romandre gaire temps a l'exterior de l'edifici esperant. 
 • Retorn de materials de forma presencial o a través de la bústia de retorn 24h
 • Informació bibliogràfica preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics

L'accés a l'equipament s'haurà de fer sempre amb mascareta de protecció, respectant la distància de seguretat de 2 metres en tot moment i utilitzar el gel hidroalcohòlic que trobareu a l'entrada.

Per tal de garantir la vostra i la nostra seguretat, la Biblioteca ha establert uns horaris d'atenció al públic més restringits en aquest procés de desescalada.  Partint dels horaris actuals d'obertura, hem adaptat el temps per accedir a l'equipament de la següent manera: 

  • Tardes de dilluns, dimarts i dimecres de 16:30 a 20h 
  • Matins de dijous i divendres de 10 a 13:30h 

Malgrat la nostra reobertura, es continuarà reforçant l'oferta de materials electrònics a través de la plataforma eBiblio

Enguany no hi haurà servei de Biblioplatja

Malauradament aquest estiu no podrem gaudir del servei de Biblioplatja arran de la covid-19.

Des de la Biblioteca s'han estat avaluant les mesures sanitàries anunciades per part de les autoritats pel que fa als protocols sanitaris i d'aforament abans de prendre aquesta decisió. Davant aquesta situació només ens queda preparar-nos i començar a programar amb més ganes que mai l'edició de l'any vinent.

Informació relacionada
Tot el comerç no essencial tancarà el cap de setmana. Nous ajuts per al comerç, l'esport, l'educació en el lleure i la cultura.
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 4 de juny de 2020