Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Torna entrar en funcionament la Zona verda de la Riera

zona verda

Dilluns tornarà a entrar en funcionament la Zona verda de la part alta de la Riera Pare Fita que deixarà de ser lliure i tornarà a estar reservada únicament als vehicles que tenen la condició de residents.  La suspensió de la Zona verda es va fer a l'inici del confinament per la Covid-19 per reduir els moviments de persones a la via pública. Aleshores també es va suspendre la zona blava i altres espais amb restriccions d'estacionament.

A partir de dilluns caldrà que tots els vehicles tornin a tenir en un lloc visible el rellotge horari i el distintiu de vehicle resident. La Zona verda del Port ja fa uns dies que va tornar a activar-se però en el cas de la Riera s'ha mantingut fins ara.

Proroga del distintiu de resident

L'actual distintiu que autoritza l'aparcament gratuït a les zones verdes arenyenques serà vàlid fins a l'1 de novembre de 2020, malgrat que la seva data de caducitat era prevista pel mes de juliol d'enguany. Aquesta decisió, que ja es va anunciar el mes de febrer, s'ha pres per tenir més temps per repensar el seu funcionament i estalviar planificar la seva renovació en ple estiu. 

Aquest distintiu se situa en lloc visible del parabrisa del vehicle i juntament amb la senyalització de l'hora d'arribada, que s'indica amb els rellotges que ofereix l'OAC,  permet estacionar 24 hores de forma gratuïta a les zones habilitades de la Riera i el vial d'accés al Port.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 26 de juny de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^