Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Dissabte, 8 d'agost de 2020  -  10 h nit
a càrrec de Marc Egea i Quirze Egea (veu, viola de roda i tenora)

En Marc i en Quirze Egea presenten un directe especial. Pare i fill es troben a l´escenari i reviuen "La ploma de perdiu", cançons tradicionals per recordar i rememorar, amb alguna composició pròpia instrumental, interpretades amb veu, viola de roda i tenora. Un concert amb un toc diferent, entre la tradició i la innovació.

Marc Egea: veu, viola de roda, flabiol i tambor i loops en directe.
Va néixer a Barcelona l´any 1973 i es declara maresmenc convençut. Estudis de filosofia, flabiol, guitarra, viola de roda, harmonia i veu. Inicia la seva carrera com a músic professional l´any 1990 amb el trio “Músics de Safeu” i més endavant amb el grup “El Pont d´Arcalís”. A partir del 2005 és músic “free-lance” i col·labora en nombroses formacions i artistes nacionals i internacionals de molts diversos estils musicals. Cofundador de projectes com el quartet “Kaulakau”, “Dindùn”, “Alenky”, entre d'altres formacions, a més de desenvolupar una tasca musical com a compositor i intèrpret en l´àmbit de la dansa, el teatre i els recitals de poesia. Treballa en el món de la lliure improvisació i fou membre de la BIB (Banda d´Improvisadors de Barcelona).

Corre el rumor que ha tocat en el controvertit grup Electrosonic Monk, però ho ha desmentit en molt diverses ocasions. Ha enregistrat més d´una trentena de discos tant en solitari com en diverses bandes i per a diversos artistes.

Compositor d´obres per a conjunt de metall, cobla, banda simfònica, música de cambra, cor, música electrònica, etc. Autor del llibre Iniciació a la viola de roda, DINSIC, 2008.

Quirze Egea: tenora
Va néixer a Barcelona l´any 2002 i es declara santpolenc de soca-rel. Estudiant de 4rt d´ESO i, amb el mestre Enric Ortí, de tenora. Comença amb els estudis musicals de ben petit i que se sàpiga ningú no el va incitar a tocar la tenora sinó que va ser elecció seva (tocar instruments poc convencionals és tradició en aquesta família). Actualment participa com a instrumentista de tenora i saxo alto en l´Orquestra de Joves Intèrprets en l´Escola Folk del Pirineu i és músic i actor en el projecte escènic “Anna Frank” dirigit per Núria de Calella amb 4 joves músics més. També ha col·laborat en concerts del projecte “Matèria del temps” de Jordi Molina i a l´orquestra de folk jazz Rufaca.

Lloc: Pati del C.C.Calisay
Adreça: Riera del Pare Fita, 31
Organitza: Associació Escola de música i Regidoria de Cultura. Col·labora Diputació de Barcelona
Preu: 5 euros. Reserva d'entrades al web de l'Escola de Música
Informació relacionada
Dissabte, 29 d'agost de 2020
a càrrec de Mireia Ruiz i Jordi Tarrús (clavicèmbal i flauta travessera)
Dissabte, 22 d'agost de 2020
a càrrec del Duet Trencadís (Oriol de Antonio, violí i Clara Santacana, piano) i el Trio D3 (Lluc Montmany, violí, Sergi Garcia, violoncel i Joan Flores, piano)
Dissabte, 1 d'agost de 2020
a càrrec del duet Palymat (Joan Palet i Oriol Aymat, duet de violoncels)