Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L'acte institucional de l'Onze de setembre, Diada nacional de Catalunya, es farà al pati del Centre Cultural Calisay i l'ofrena floral de les entitats i associacions arenyenques es farà de forma esglaonada per evitar aglomeracions de gent. La pandèmia de la Covid-19 condicionarà el format de l'acte que, els darrers anys, s'organitzava a la balustrada del davant de l'edifici Xifré.  L'any passat l'acte es va fer a la sala polivalent del Calisay per motius meteorològiques.

Les entitats arenyenques ja es poden inscriure, des d'avui, a través d'aquest formulari, per formalitzar la seva participació a l'acte. Enguany es limita el nombre de persones de cada grup a tres i han d'escollir una cita horària concreta per fer l'ofrena. D'aquesta manera, en torns de 10 minuts es vol evitar una ahlomeració de persones al patí del C.C.Calisay. L'acte durarà tot el matí.  

La primera delegació que farà la seva ofrena serà la formada pels representants polítics municipals i al mateix moment, l'alcaldessa Annabel Moreno farà el discurs institucional de la Diada que serà retransmès en directe a través de Ràdio Arenys i Facebook live.

L'ofrena floral conjunta de la Diada es mantindrà al pati del Centre Cultural Calisay els dies 12 i 13 de setembre, com un dels espais florals de l'Arenys de Flors que se celebra durant aquest cap de setmana.

Altres actes de la Diada

Dijous, 10 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, hi ha programades sardanes en format d'audició i una durada aproximada d’una hora. Aquesta audició es farà al Teatre Principal i la reserva de butaca es pot fer en aquest enllaç.

Publicat el 31 d'agost de 2020