Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
El dilluns 26 d'octubre no s´obrirà al públic per poder fer un tractament herbicida. 

CementiriL'equip de Serveis municipals està preparant el  Cementiri d'Arenys per acollir l'increment d'afluència de visitants habitual de les dates de Tots Sants i el Dia dels difunts. Enguany, a part dels preparatius per tenir el cementiri en les millors condicions i el dispositiu viari per garantir l'accés s'articulen també algunes mesures de protecció per evitar el contagi de la Covid-19.

Enguany l'Ajuntament ha adquirit quatre escales noves per poder accedir als nínxols més elevats amb totes les garanties de seguretat i fàcil de manipular. Les escales estaran repartides, als diferents nivells del cementiri per ser de fàcil accés per tothom.

Entre els preparatius previstos el dilluns, 26 d'octubre, no s’obrirà al públic per fer un tractament herbicida.  A partir del dia 27 es demana  que, en la mesura que es pugui, s'hi vagi esglaonadament, per evitar aglomeracions el dia 1 de novembre. 

Respecte a les mesures per protegir el contagi de la Covid-19  s'han previst diverses mesures d'accés i a l'interior del Cementiri:

  • Es posaran quatre tòtems amb gel hidroalcohòlic als quatre accessos d’entrada i sortida. També hi haurà papereres amb dispensador de peus, de manera que no caldrà tocar-les amb les mans per fer-ne ús.
  • Un cop dins, hi haurà uns recorreguts amb cintes i alguna tanca que es demanaran respectar per tal d’evitar aglomeracions i taps.
  • Les escales es desinfectaran freqüentment pels treballadors de Serveis municipals.
  • Hi haurà cartells amb recomanacions penjats i repartits per tots els mòduls.
  • No s'ha previst que hi hagi cita prèvia per la visita al cementiri però es demana que les visites puguin ser esglaonades.
Publicat el 21 d'octubre de 2020