Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Noves mesures en el marc del confinament nocturn

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

El Comitè Tècnic del pla PROCICAT ha aprovat la resolució que prohibeix la mobilitat entre les 22.00 hores i les 06.00h del matí amb la finalitat d’evitar activitats nocturnes d’alt risc, llevat d’aquells desplaçaments o activitats considerades de caràcter essencial.

Pel que fa a l’horari màxim d’obertura al públic, els serveis, activitats recreatives i esportives, comerç minorista i de restauració serà a les 21.00 hores, tot i que la prestació de serveis de restauració a domicili serà fins a les 22 hores.

Les activitats culturals i espectacles públics podran finalitzar a les 22.00 hores i es permetrà el retorn dels assistents entre les 22.00 i les 23.00 hores.

Les excepcions que la resolució contempla, i que hauran de ser sempre justificades, són: 

  • Assistència sanitària d’urgència.
  • Adquisició de productes farmacèutics per raó d’urgència (la més propera al domicili), així com per assistència veterinària urgent
  • Desplaçament per anar i tornar de treballar, amb el corresponent certificat de l’empresa.
  • Desplaçaments de professionals i personal voluntari acreditat, per fer serveis essencials, sanitaris i socials.
  • Cura de persones grans, menors d’edat, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables per motius inajornables (incloent-hi els desplaçaments per necessitats de persones amb trastorns de la conducta, discapacitat o malaltia que requereixin activitat a l’exterior pel seu benestar emocional o de salut amb el corresponent certificat professional).
  • Actuació urgent davant d’òrgans judicials.
  • Retorn al lloc de residència habitual en cas de viatge.
  • Cura d’animals de companyia el temps imprescindible (de les 4 a les 6 hores del matí), amb desplaçament individual proper al domicili.
  • Altres causes de força major o altra situació de necessitat justificada.
  • La circulació de vehicles per carreteres i vies que transcorrin o travessin l’àmbit territorial de Catalunya estarà permesa sempre i quan tingui origen i destí fora de Catalunya. Així mateix, estarà sempre permesa la circulació quan es tracti de transport de mercaderies.

Si us heu de desplaçar durant les hores de confinament nocturn, per un motiu justificat, descarrega’t l’app #confinapp i porteu el certificat autoresponsable al mòbil.

Nous horaris al Calisay

Per tal de complir amb la resolució del confinament nocturn, i que els treballadors puguin ser a casa seva a les 10 de la nit, el C.C.Calisay tancarà les seves portes a les 9 del vespre. L'Àrea de Cultura també comunica que, fins a nova ordre, i si no hi ha cap activitat essencial prevista, els dissabtes i diumenges el Centre estarà tancat.

Només s’obrirà el pati i la sala d’exposicions en el seu horari habitual (dv. De 6 a 2/4 de 9 del vespre, dissabtes i diumenges d’11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre).

Tancament temporal de l'OAC

Aquesta setmana  l’OAC tanca de forma temporal arran de la detecció d'un cas positiu de coronavirus. L'equip de l'OAC ja s'ha fet les proves i resta confinat. L'oficina manté el conserge en actiu, que no havia estat en contacte amb l'equip confinat, i  realitza les funcions de control d'accés a l'edifici de la Casa de la Vila. S'han reprogramat les visites i es preveu reobrir amb normalitat el dimarts, 3 de novembre.

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 27 d'octubre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^