Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El Tresor d´en PuntafíLa regidoria de Turisme presenta una nova activitat per fer en família tot fent un recorregut i descobrint la vila  d'Arenys de Mar. Es tracta d'una audiogimcana que enllaça fantasia i realitat i és adreçada a famílies amb infants a partir de 8 anys.

Us avancem un petit resum d'aquesta aventura: La Rosina és una arenyenca xerraire i divertida que explica als visitant la història del tresor del pirata Puntafí. Caldrà seguir amb atenció les seves explicacions i recomanacions amb el mapa del tresor a les mans. El relat  és un recorregut per la història d'Arenys de Mar i la seva vinculació amb el mar i els oficis tradicionals de la vila. La recerca de l'enigma del Tresor d'en Puntafí és una descoberta de la nostra vila marinera.

Per poder fer l'audiogimcana cal disposat d'un mòbil (smartphone) amb connexió de dades per anar seguint les indicacions dels àudios que es podran descarregar capturant els codis QR que hi ha insertats al mapa del Tresor d´en Puntafí. Els mapes es poden passar a recollir a l'Oficina de Turisme (consulteu horaris)

Una recerca adaptada a la situació especial de pandèmia

Donada la situació actual de restriccions de la pandèmia de la Covid-19  la regidoria de Turisme ha plantejat una proposta d'una activitat per a famílies i adaptada a les mesures i recomenacions actuals: a l'aire lliure, en grups petits o familiars. L'activitat fomenta conèixer el vincle d'Arenys amb el mar i una descoberta del el patrimoni d'Arenys així com el llegat de les puntaires,  i orientat a un turisme de proximitat, en cas de desconfinament perimetral és atractiva per atraure un turisme de local i familiar. Una oportunitat per vincular el patrimoni en la vessant del lleure per a famílies amb infants.

Aquesta audiogimcana és una proposta de Lambú Comunicació per a l´Ajuntament d´Arenys de Mar. Idea i locució de Marta Catalan, Devivaveu.com. Grafisme: TxeniGil.com.

Qrs Tresor Puntafí

Publicat el 7 de desembre de 2020