Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Consell d'infants 2020-2021El dia 16 de desembre es va constituir la quarta edició del Consell d'Infants d'Arenys de Mar on hi van participar 27 nens i nenes de cinquè i sisè de primària, representants de les escoles Joan Maragall i Sinera, el Col·legi La Presentació i de les entitats Cau Flos i Calcat, Maricel i Centre Obert Tallaferro. Tant aquesta sessió, com les properes del Consell, es fan per videoconferència mentre la situació sanitària no permeti fer les trobades presencials i que els consellers i conselleres es puguin conèixer personalment.

En aquesta primera sessió les conselleres i consellers s’han pogut presentar i començar a fer propostes de treball pel curs 2020/21 i que acabaran de debatre a les aules i a les entitats amb els seus companys i companyes, per traslladar les més votades a la propera sessió del mes de gener.

L’alcaldessa Annabel Moreno ha donat la benvinguda als consellers i conselleres i ha destacat la importància de tenir un Consell d’Infants que “ajuda als més grans a obrir la ment" per la claredat d’idees que tenen els infants per millorar la vila.

El Consell d’Infants és un espai de participació que fomenta la proposta i l’aprenentatge en el pensament crític des de la mirada de l’infant, seguint els valors del respecte mutu i propiciant aspectes de millora global en l’àmbit local.

Per a més informació sobre el Consell d’Infants podeu veure’n els seus principis i funcions a l'espai web del consell.

Publicat el 22 de desembre de 2020