Ajuntament d'Arenys de Mar

Carnaval>El Carnaval, si és virtual, també val!
NOTÍCIES

Carnaval 2021L'alternativa virtual per poder complir amb les mesures de la pandèmia també afectarà al Carnaval d'enguany. La darrera de les cites festives que l'any passat es va poder celebrar al carrer, abans que arribés el confinament.  Del 10 al 17 de febrer la Regidoria de Festes proposa un Carnaval virtual.

El principal espai que recollirà la celebració serà el web del Carnaval d'Arenys que tindrà una programació continuada d'actes. Cada dia a la seva hora, es podran veure les diverses activitats pròpies del Carnaval que s'han preparat per difondre a les xarxes: el pregó i testament del Rei Carnestoltes, com fer una bona truita de botifarra i unes bones sardines, l'hora del conte especial de Carnaval, com fer-nos a casa complements per la nostra disfressa i ballar a casa amb un concert infantil.

També es preveu una programació d'entrevistes a diversos personatges locals per conèixer l'evolució del Carnaval a Arenys de Mar i recuperar la seva història, recuperada en la veu dels seus protagonistes, des del segle XVIII al segle XXI.

Publicat el 6 de febrer de 2021