Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

portatilL'Alcaldia d'Arenys de Mar farà reunions periòdiques amb veïns i veïnes d'Arenys per tractar i debatre de manera distesa temes municipals d'interès comú. Aquestes reunions seran amb grups reduïts i es començaran a fer on-line, d'acord amb les mesures de distanciament i protecció sanitària de la pandèmia.

La primera de les reunions serà el dimarts, 16 de febrer, a les 6 de la tarda.  Les reunions seran internes, només amb les persones que hagin estat confirmades per assistir-hi, i no es transmetran on-line. La següent reunió  es convocada pel dia 23 de març.

Per participar-hi cal fer un registre previ a través d'aquest formulari on calposar les dades personals i escollir la data de la trobada. La participació a la trobada es confirmarà directament al correu de contacte i es donarà un enllaç d'accés per poder-hi assistir. Els assistents hauran de disposar d'un accés des d'un ordinador o un smartphone.

Amb aquestes trobades l'Alcaldia vol mantenir un contacte més directe i afavorir una relació de proximitat entre la ciutadania i l'Ajuntament, 

Publicat el 8 de febrer de 2021