Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

foto de l'espai joveEl Ple municipal ha donat el vist-i-plau al Pla Local de Joventut que estableix les polítiques de joventut a la vila pels propers quatre anys.

El Pla s'ha treballat de forma participada amb els diversos actors joves i els representants polítics municipals per disposar d'uns estratègia i un instrument de planificació de l'acció municipal d'acord a les necessitats existents i els recursos disponibles. La seva vigència és pel periode 2021-2024.

La regidora Míriam Puig va presentar els eixos destacats del Pla i va explicar com ha estat el seu procés d'elaboració (veure vídeo).

La redacció del Pla ha permès avaluar el que s'ha fet fins ara, així com modificar aquelles accions que, pel context actual no són les prioritàries, donant més èmfasi a noves demandes detectades a la diagnosi, tot tenint en compte els recursos i capacitats de l'administració local. 

El Pla s'estructura en té set àmbits d’actuació; la formació, el món laboral, l’habitatge, la salut, la cultura i l’oci, la participació i la cohesió Social. 

La regidora Míriam Puig va destacar a la seva presentació que "espero el Pla Local de Joventut sigui útil, pràctic i comprensible i que el joves del poble el sentin com a propi, ja que els joves en som els principals protagonistes. Estem en un moment difícil arran de la covid 19 i de canvis socials que marcaran la història, per això és més necessari que mai construir plegats un futur digne". Puig va agraïr a tothom qui ha participat en la seva confecció. 

El Pla va rebre el vot favorable de totes les forces polítiques excepte del grup municipal de Junts per Arenys es va abstenir a la votació.

Document complet del Pla:

Fitxer Acrobat-PDF de (2.33MB)

Fitxer: PLA_LOCAL_DE_JOVENTUT_d_Arenys_de_Mar_2021_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 196
Mida: 2.33 MB

Publicat el 26 de febrer de 2021