Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Balanç d'un any extraordinari, treballant contra la Covid-19

Reunio 1 any pandemiaArenys Reacciona!El regidors i regidores del govern i l'oposició han mantingut, aquesta tarda, una reunió per fer balanç de l'acció municipal davant de la pandèmia de la Covid-19, just la setmana que fa un any que va decretar-se l'Estat d'alarma i va començar el confinament domiciliari. 

L'alcaldessa Annabel Moreno, a l'inici de la reunió, ha remarcat que "ha estat un any molt dur, a nivell personal i familiar per tothom". I ha fet menció a les difícils decisions que ha calgut pendre "des del primer moment tancar i enviar al personal municipal a casa per garantir la seguretat de tothom, mentre es mantenien els serveis esencials i  d'atenció ciutadana i serveis socials".

El regidors i regidores de Govern han fet un resum i exposició de les principals actuacions i com s'encara el treball de cada regidoria pels propers mesos. Els regidors de l'oposició han demanat detalls, sobretot relacionats amb noves actuacions, en especial cap a l'atenció i suport a les persones i famílies vulnerables i també vers la reactivació econòmica. En aquest sentit s'ha demanat una acció municipal forta i planificada.

El Govern ha compartit un document de balanç de l'acció feta aquests mesos, tant la relacionada directament amb la pandèmia com un avançament de les noves mesures previstes i en marxa d'ajuts locals per microempreses i persones autònomes o per subvencionar la compra d'ordinadors per estudiants.

Fitxer Acrobat-PDF de (398.3kB)

Fitxer: InformeCOVID_20_21_5a.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 398.3 kB

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 16 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^