Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Protestes BrigadaL’Ajuntament d’Arenys de Mar ha arribat a un pre-acord amb el personal de Serveis Municipals que des de fa unes setmanes mantenia una protesta diària a la Plaça de la Vila reclamant algunes millores salarials.

Aquest acord ha estat treballat per ambdues parts a través dels representants sindicals, i ha estat acceptat per una majoria de l’equip i amb el vistiplau del govern municipal. Si bé no s’ha arribat a cumplir totes les expectatives que el col·lectiu proposava des d’un inici, s’ha negociat la petició amb els recursos que es podien oferir en tres trobades formals un cop creada la mesa sectorial.

Des d’aquesta mesa, també s’ha demanat el compromís del govern que aquest acord pugui ser ampliable els pròxims anys i que es resolguin altres demandes que no han entrat en aquesta negociació. La mesa ha assumit el compromís de negociar les prioritats de les demandes de tots els treballadors.

Un cop estigui signat aquest pre-acord, caldrà que la mesa general dels treballadors el ratifiqui i sigui aprovat pel ple municipal per tal que es pugui efectuar i formalitzar com a acord.

 

 

 

Publicat el 23 de març de 2021