Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Reunió Marc BoschL'alcaldessa Annabel Moreno s'ha reunit, aquest matí, amb Marc Bosch , Conseller delegat de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme i responsable de l'Oficina comarcal d’habitatge. Han repassat diversos temes sobre la promoció de l'habitatge social a la vila i en concret el procés per incloure Arenys al llistat de municipis d'àrea d'habitatge tens. 

El Consell Comarcal ajudarà a l'Ajuntament d'Arenys a tramitar la petició de declaració d’àrea amb mercat d’habitatge tens que es va acordar promoure al darrer Ple municipal (veure moció). Aquesta declaració ha de permetre que Arenys de Mar pugui acollir-se i aplicar mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge, per un termini inicial de cinc anys (Guia ràpida per conèixer la Llei de contenció dels preus del lloguer).

L'alcaldessa ha donat detalls a l'equip del Consell comarcal sobre com s'està fent la promoció de l'habitatge social a la vila, en concret ha explicat com s'ha proposat la cessió de dret de superficie de terrenys municipals per la construcció de 50 habitatges de lloguer al sector del Bareu. Aquesta actuació està en marxa i es preveu que es ratifiqui al proper Ple municipal. 

El Conseller comarcal també ha visitat l'Oficina d'habitatge que ofereix el seu servei des d'Arenys de Mar en relació a ajudades i altres aspectes socials relacionats amb el dret a l'habitatge.

Publicat el 14 de juny de 2021