Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

som de marEl Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha publicat un catàleg amb tota la informació dels ports del Maresme i les experiències nàutiques de les que es poden gaudir a la comarca. L'edició ofereix tota la informació relativa als cinc ports esportius de la comarca, on destaca el Port d'Arenys, i també les empreses d’activitats nàutiques que ofereixen el seus serveis que confirmen el Maresme com a destinació de turisme nàutic.

El Maresme compta amb cinc ports esportius, que de sud a nord són el Port del Masnou, Marina Port Premià, el Port de Mataró, Port Balís i el Port d’Arenys de Mar. En tots ells hi ha serveis de trànsits on poden atracar les embarcacions que naveguen pel litoral o fer ús del servei de charter, a més de comptar amb una excel·lent oferta de serveis, restauració, compres i oci.

El catàleg, editat en paper i online, detalla quines són les instal·lacions i els serveis amb els quals compta cada port, a més de les seves dades de contacte i alguns dels punts més importants del seu entorn, dels pobles i ciutats en els que estan ubicats. Hi apareixen les empreses que ofereixen la possibilitat de gaudir del mar en totes les seves formes a través de diferents activitats nàutiques: immersió, navegació a vela, surf, caiac, paddle surf, etc.

La publicació també recull els esdeveniments nàutics importants, tant en l’àmbit nacional com internacional. En aquest sentit la programació de regates del CNAM, com la la tradicional Copa Synera per a velers de creuer, o l'àmplia oferta de la Base Nàutica. També fa la proposta "del mar a la terra"; un cop acabada la jornada nàutica, gaudir de la bona gastronomia de la comarca, de les festes i tradicions locals, d’una estona de compres o d’un bon descans.

Fitxer Acrobat-PDF de (7.04MB)

Fitxer: cataleg_nautic_cat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 28
Mida: 7.04 MB

Publicat el 25 d'agost de 2021