Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
  • Avui ha sortit  publicat al BOP l'anunci de les ajudes al teixit empresarial local per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la Covid-19. Amb aquesta publicació s'obre un termini de 20 dies hàbils per presentar la documentació, a partir del 14 de setembre i fins a l’11 d’octubre.

    La subvenció concedida s’aplicarà al finançament dels següents tipus de despesa:

    • Elements personals: cotitzacions al Règim Especial de Treballadors Autònoms i despeses del personal de plantilla com el salari brut i les quotes empresarials a la Seguretat Social.
    • Elements materials: cost de l’arrendament del local on està implantat l’establiment, quotes dels préstecs bancaris i subministraments d’electricitat, aigua i gas.
    • Tributs: taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic municipal, tant pel concepte d’ocupació, com pel concepte de gestió i tramitació de la llicència.

    La tramitació s'ha de fer a partir de la instància adjunta que s´han de descarregar per presentar la documentació. Les sol·licituds, conjuntament amb la documentació exigida, s’hauran de presentar de forma telemàtica al registre de l’Ajuntament.

    La dotació inicial d'aquests ajuts és de 50.000 euros. L'import de subvenció serà d'un mínim de 500 euros fins a un màxim de 800 euros per sol·licitant.

    El termini per l'atorgament serà d'un màxim de quatre mesos a comptar des de la data de tancament de la presentació de sol·licituds.

    Més informació o acompanyament des de Promoció Econòmica (telf: 937922601-garciaae@arenysdemar.cat- Edifici Xifré (2ª planta)

     

  • Documentació

    Fitxer Acrobat-PDF de (280.74kB)

    Fitxer: Bases_reguladores_convocatora_ajudes_teixit_empresarial.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 10
    Mida: 280.74 kB

    Fitxer Acrobat-PDF de (222.21kB)

    Fitxer: Bases_convocatoria_ajudes_teixit_empresarial.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 7
    Mida: 222.21 kB

    Fitxer Acrobat-PDF de (107.63kB)

    Fitxer: INSTANCIA_AJUT_TEIXIT_EMPRESARIAL_2021.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 107.63 kB

Publicat el 13 de setembre de 2021