Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

gent granUna cantada d’havaneres amb un vermut popular, un espectacle de màgia i una projecció de cinema al teatre principal són els actes que la regidoria de la Gent gran programa aquesta setmana  adreçats als majors de 65 anys. Els actes són gratuïts malgrat que per accedir-hi caldrà reservar l'entrada prèviament.

Enguany s’ha canviat el tradicional berenar popular que es feia al Centre Cultural Calisay per una cantada d’havaneres a càrrec del grup ‘Les Anxovetes’ que s'acompanyarà d'un vermut popular.  L’activitat es farà el dia 24 d’octubre a la nova part coberta de la Riera.

Dijous, també s'ha programat un espectacle de màgia a la Sala 1 d'octubre del C.C.Calisay i la projecció de cinema,  al Teatre Principal el dijous 28 d’octubre.  La regidoria també ha programat un grup d’animació que visitarà les residències geriàtriques d’Arenys de Mar durant aquests dies.  

Per assistir al vermut i als actes cal reservar l'entrada al despatx de la regidoria de Gent Gran al C. C. Calisay. Cal portar el DNI.  Cal passar els matins, fins divendres, 22, de 10h a 13h.

Publicat el 18 d'octubre de 2021