Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

InfoparticipaInfoparticipaL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha rebut el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) dirigit per Armand Balsebre monitoritza, amb una metodologia pròpia, el total d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions provincials de Catalunya.

L'equip d'Infoparticipa segueix i audita, un cop l'any, el compliment de diversos aspectes relacionats amb la transparència i la qüalitat de la informació publicada a través de la seu electrònica municipal. L'avaluació de 2021, feta aquest primer trimestre de 2022, ha atorgat el segell de qualitat i transparència informativa al superar la qüalificació del 90%.

La regidora de Participació ciutadana i Comunicació, Laia Martín, va recollir la distinció del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa. La regidora ha agraït l'esforç de tots els departaments i equips implicats en complir la Llei de la transparència i en facilitar l'accés a dades i la gestió, la tramitació i la comunicació municipal. En aquest  mateix sentit es referma el compromís d'assolir el repte del 100% en la propera edició. 

Les dades que s'hi valoren estan relacionades amb la informació institucional, en especial amb els càrrecs electes i l'activitat dels òrgans de govern i els acords que s'hi prenen. S'hi fa especial atenció a la visibilitat i accés a la informació econòmica i també a les eines de participació ciutadana. Ente les mancances detectades actualment i que han penalitzat la puntuació hi ha el format de com es presenten els sous del personal a la Relació de Llocs de treball (RLT), el format de la crònica del ple municipal o la publicació actualitzada de les darreres sentències judicials que ha estat implicat l'Ajuntament d'Arenys de Mar (veure detalls al mapa). 

Fitxer Acrobat-PDF de (280.97kB)

Fitxer: arenysdemar_Concessio_Segell2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 280.97 kB

segell infoparticipa

Publicat el 10 de maig de 2022