Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

passeig de marEls propietaris d'establiments de restauració del passeig d'en Xifre s'han reunit aquest matí amb l'alcaldessa annael Moreno i el regidor de Promoció Econnòmica, Quim Mas. L'objectiu de la trobada era resoldre l'ordenació i convivència de les terrasses i l'espai públic del Passseig de mar.

L'Ajuntament ha rebut les darreres setmanes nombroses queixes de vianants i veïns respecte l'ocupació d'espais del passeig, sobretot en hores punta d'afluència a les terrasses. I per aquest motiu s'ha concertat la trobada amb els sis establiments que hi ha al passeig, des de la Riera fins a la Plaça de Lloveres.

La valoració de la reunió ha estat positiva per totes les parts que s'han compromès a garantir l'espai per vinants de 2.5 metres i a gestionar de forma ordenada els materials quan les terrasses estiguin recollides o els etsabliments tancats.  També s'han tractar altres propostes i dinamitzar el passeig i en aquesta línia s'ha plantejat la proposta de celebrar una festa del Passeig a finals d'estiu.

Publicat el 23 de maig de 2022