Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

JARDINERIANou persones de diferents perfils laborals s’han incorporat, aquesta setmana, a treballar a diverses àrees de l’Ajuntament. Aquesta incorporació de personal s'ha fet a través de la contractació dels anomenats Plans d'ocupació finançats des del Servei Català d'Ocupació (SOC) i la Diputació de Barcelona en el marc del pla “Xarxa de Governs Locals 2020-2023”. El procés selectiu s'ha fet durant les darreres setmanes.

Les places que s'han ocupat s'han distribuit en 4 peones de la brigada de Serveis municipals, 1 d'ells assignat a jardinera. També s'han assignat dues places de conserges relacionats amb la regidoria d'esports i el Centre Cultural Calisay. I dues places més específiques de  netejedora per la residència geriàtrica i una d'informadora per l'Oficina de Tursime. 

A través dels Plans d'ocupació es cerca promoure la contractació de persones en situació d'atur per oferir-los-hi noves oportunitats laborals.També és una fórmula i opotunitat de omplementar l'execució de les activitats d'interès general, social i econòmic impulsades pels ens locals.

Publicat el 3 de juny de 2022