Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Bandes rugoses (foto: X.Salbanyà)

El Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat de Catalunya ha confirmat a l'Alcaldia que les properes setmanes eliminarà les bandes rugoses situades al viaducte que travessa la Riera i que els últims mesos havien provocat les queixes del veïnat pel soroll.

Les bandes rugoses anaven acompanyades d'una senyalització de reducció de velocitat, per garantir la seguretat del pas de la zona de l'antic peatge troncal de l'autopista. Des de l'Alcaldia s'havia reclamat una solució per corregir les molèsties que generava el soroll del pas dels cotxes sobre les rugositats del paviment.

El cap del Servei de Carreteres de Barcelona, Daniel Gallego, ha comunicat a l'Ajuntament que l’estudi acústic permetria mantenir-les, però s'ha decidit retirar les bandes sonores i que restin simplement pintades al paviment, si bé sense ressalts. L'operació d'eliminar la banda que provoca el soroll i el nou pintat es farà les properes setmanes, durant el mes d’agost.

Les queixes per les molèsties a causa del soroll de les bandes rugoses s'havien incrementat les últimes setmanes pel fet, propi de l'època estival, de tenir les finestres i els balcons de les cases oberts.  

Foto: Xavi Salbanyà

Publicat el 22 de juliol de 2022