Ajuntament d'Arenys de Mar

SUBVENCIONS

Aula Escola SineraS'ha publicat la convocatòria per a la concessió d’ajuts per finançar les despeses d’escolarització corresponents al curs 2022-2023 per a infants i/o adolescents empadronats a Arenys de Mar.

Aquestes subvencions econòmiques volen ajudar parcialment a cobrir les despeses de la compra de llibres escolars, quotes de material dels centres escolars i la compra d'ordinadors portàtils (quan sigui requerit pel centre educatiu i no s’hagi proporcionat des del mateix centre).

Les subvencions màximes que s'atorgaran van des de 140 euros per a l'alumnat d'educació infantil fins a 420 euros per a l'alumnat de l'ESO. Les ajudes les poden sol·licitar els pares, les mares, i els tutors legals d'alumnes empadronats a Arenys de Mar, que estiguin matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics i que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

Els requisits i el procediment per demanar els ajuts es poden consultar en aquesta pàgina del web municipal. Així mateix, també hi ha un enllaç per descarregar les sol·licituds, que es poden presentar fins al 22 de novembre de 2022.

Publicat el 8 de novembre de 2022