Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES


Arenys ho aporta totLa campanya informativa i de sensibilització ambiental vers la recollida selectiva de residus es presenta dissabte 26 de novembre, amb un acte d'inici que tindrà lloc al pati del Centre Cultural Calisay.

La campanya Arenys ho aporta tot té l'objectiu de millorar la recollida selectiva de residus i per aconseguir-ho vol millorar la consciència social sobre com fer-la des del seu origen, tant en quantitat com en qualitat.

Durant tot el matí, des de les 10 fins a la 1 de la tarda, s'oferiran tres tallers per a les persones que passegin per la Riera i el mercat setmanal dels dissabtes. Hi haurà dos tallers de curta durada, per jugar amb un trivial dels residus i un trencaclosques.

El tercer taller serà una activitat pràctica per aprendre a fer sabó amb l'oli usat de la llar. Aquest taller té una durada d'uns tres quarts d'hora i es convida als participants a portar el seu propi oli de casa. Per participar al taller caldrà una inscripció prèvia, a l'inici de l'activitat o una estona abans al Punt d'informació que hi haurà al pati del Calisay.

A més, durant tot el matí també hi haurà informadors de la campanya de sensibilització que donaran suport a l'activitat. 

El Punt d'informació se situa davant del Calisay cada dimecres, de 10 del matí a 7 de la tarda; els divendres, de 4 a 8 de la tarda i els dissabtes, de 9 a 13.30 h. Aquesta primera fase de la campanya es desenvoluparà fins al 17 de desembre i es reiniciarà passat Nadal, a mitjan gener.

Publicat el 21 de novembre de 2022