Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

PTT emprenedoriaEl Xifré, l'espai de Promoció Econòmica i ocupacional de l'Ajuntament d'Arenys, anuncia la seva oferta formativa d'enguany per a persones aturades i per a persones en actiu.

Entre les novetats formatives hi ha tres cursos orientats al món de la restauració: l'atenció al client, la figura del cap de sala i la presentació de vins. En el cas de l’oferta formativa, també per a persones en actiu, destaquen els relacionats amb la comunicació i l'ús de les xarxes socials i els cursos d’anglès destinats a l'àmbit del comerç o d'orientació (coaching), entre d'altres.

Tota l'oferta formativa de Promoció Econòmica es pot consultar en aquest enllaç, on hi ha més informació dels dies i horaris i des d'on també es poden fer consultes a l'equip de la Regidoria.

L'oferta formativa té dues vessants. La primera, destinada a persones en situació d'atur i la segona, de formació continua per a persones en actiu, per compte propi o per compte aliè. Els cursos estan adreçats prioritàriament a persones d'Arenys de Mar, però s'hi poden inscriure les d'altres poblacions, que estarien en reserva per si quedessin places lliures o es produïssin baixes.

Tota la informació detallada, així com l'enllaç per fer les inscripcions dels cursos, es pot consultar a l'espai web del Xifre del web municipal.
 

Publicat el 7 de febrer de 2023