Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Festes de carrer 2023

Per poder participar cal emplenar aquest formulari abans del 28 d'abril de 2023

FESTES DE CARRERLes festes de carrer són un element tradicional de la nostra població que marca una part de la programació festiva estiuenca d'Arenys de Mar. És el moment de trobada de veïns i veïnes d'un mateix carrer per organitzar la seva festa particular amb jocs de cucanya, berenars, sopars, cantades d'havaneres...
Podeu veure aquí les normes de funcionament de les Festes de Carrer i el seu Calendari provisional.
Normes 2023

Normes 2023

Fitxer: Normes_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 163.81 kB

Calendari 2023

Calendari 2023

Fitxer: Calendari_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 438.62 kB

CARRERS FLORITSL’Arenys de Flors és la mostra d’art floral de la nostra població que atrau fins a casa nostra el turisme cultural que tant ens agrada.
La proposta és ensenyar a tots el visitants la feina que veïns i veïnes d'Arenys de Mar han preparat per florir els portals, finestres i balcons de les seves cases, els aparadors dels seus comerços, i els nostres carrers i places. 
Si hi voleu participar com a carrer només cal que ompliu la part final d’aquest formulari i l’Ajuntament us farà arribar un mínim de 100 torretes d'11 cm de flors variades. 
carrersflorits

carrersflorits

Fitxer: Carrers_Florits.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 616.77 kB

*
DADES DEL RESPONSABLE DE LA FESTA DE CARRER
*
*
*
*
08350 Arenys de Mar
DADES DE LA FESTA DE CARRER
*Dia d'inici de la festa ( - - )
Horari d'inici de tancament del carrer ( - )
*Dia d'acabament de la festa ( - - )
Horari final de tancament del carrer ( - )
*
(Anoteu la quantitat, tenint en compte que a cadascuna de les taules hi caben entre 6 i 8 persones)
(Màxim 8. Serveixen per a mantenir la beguda en fresc)
Quants bujols de reciclatge necessiteu?
*
*
*
*
*
(Anoteu les tanques que necessiteu per a les vostres activitats. Les que necessita la Policia Local per tallar el trànsit es demanen per una altra via)
(Aquest espai ha d'ésser de fàcil accés, a peu de carrer. Anoteu el número del carrer i el nom i telèfon de la persona propietària. En cas de no disposar d'un espai tancat, indiqueu en quin tram de carrer cal deixar-lo)
*Necessiteu presa de corrent?
*Posareu escenari?
(Les despeses de contractació de l'escenari aniran a càrrec de la persona sol·licitant)
*Utilitzareu algun tipus de material pirotècnic?

En cas afirmatiu heu d'emplenar i fer-nos arribar aquest document

*
*Accepto les normes de les Festes de Carrer
ARENYS DE FLORS
Voleu participar a l'Arenys de Flors?

Si accepteu participar a l’Arenys de Flors, a principis de maig ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens indiqueu on estarà situat el vostre espai florit o sí bé heu decidit un engalanament per tot el llarg del vostre carrer.

Accepto les normes de participació de l'Arenys de Flors

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l´interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d´obligacions legals de l´Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l´Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

Informació relacionada
Dissabte, 23 de setembre de 2023
Sopar i ball
Divendres, 22 de setembre de 2023
Divendres, 15 de setembre de 2023
Dissabte, 9 de setembre de 2023
Divendres, 1 de setembre de 2023
Divendres, 25 d'agost de 2023
Dissabte, 5 d'agost de 2023
Dissabte, 5 d'agost de 2023
Dissabte, 29 de juliol de 2023
Divendres, 28 de juliol de 2023
Divendres, 28 de juliol de 2023
Divendres, 21 de juliol de 2023
Dissabte, 17 de juny de 2023
Divendres, 9 de juny de 2023
 
^