Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Arenys de Flors
Botó que mostra/amaga menú lateral
ARENYS DE FLORS
Arenys de Flors

Títol

Us presentem la 16a edició de l'Arenys de Flors. La nostra intenció es seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent que atregui fins a casa nostra, el turisme cultural que tant ens agrada.

La proposta és ensenyar a tots els visitants la feina que els veïns i les veïnes d'Arenys de Mar han preparat per florir els nostres carrers i places, els aparadors dels seus comerços i els portals, finestres i balcons de les seves cases. 

L'Arenys de Flors 2023 està servit, ara només falta que vosaltres també hi participeu visitant tots els espais que s’han preparat i gaudiu de les activitats complementàries de música, teatre, dansa, conferències i tallers.

En el menú de la vostra esquerra trobareu tota la informació: el mapa dels espais florits, el programa d'activitats, el cartell ... per gaudir el cap de setmana del 3 i 4 de juny on volem que Arenys de Mar sigui un esclat de color i d’animació.

Per a qualsevol aclariment, dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres: Regidoria de Cultura (Centre Cultural Calisay): 93 792 41 88 / cultura@arenysdemar.cat

Regidoria de Cultura

Informació relacionada
Diumenge, 4 de juny de 2023
Per a més informació podeu consultar aquí
Dissabte, 3 de juny de 2023
Per a més informació podeu consultar aquí
Divendres, 2 de juny de 2023
Tria de textos del llibre Flors de debò de Mercè Rodoreda a càrrec del Grup de Lectura en Veu Alta de l'Ateneu
 
Imprimir
^