Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La Fundació Intress es farà càrrec de la gestió del centre durant els pròxims dos anys, amb opció de pròrroga per dos anys més. Intress ha guanyat la licitació, a la qual es van presentar quatre ofertes més, amb un preu de 157.380,38 euros (davant d’un preu de sortida de 158.970,09 euros) i amb el compromís d'acomplir millores com incrementar les hores de reforç escolar, fer un taller d’habilitats parentals i millorar els equips informàtics. Intress també gestiona el Centre d'Acollida de Menors a La Raureta des del gener del 2022.

El Centre Obert Tallaferro està ubicat als mòduls de Can Nadal, pendent del seu trasllat a un altre indret. 

Es tracta d’un servei municipal d'Arenys de Mar, impulsat des de la Regidoria d'Acció Social, adreçat a infants i preadolescents d'entre 6 i 14 anys prèviament derivats de l’equip bàsic d’atenció social municipal, amb valoració de la situació socioeducativa i familiar dels infants, i amb una proposta de treball adaptada a les seves necessitats.

El servei és diürn, fora de l’horari escolar, i dona suport i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la sociabilització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i esbarjo. La metodologia utilitzada es fonamenta en tres aspectes: la utilització de l'oci com a temps d'aprenentatge informal, la consideració de l'infant com a subjecte actiu en el procés educatiu i el respecte per les diferències individuals.

 

 

Publicat el 12 de desembre de 2023