Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L’Alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors, s’ha reunit aquest matí amb l’Alcalde de La Ràpita, Javier Reverté, a l’Ajuntament del municipi ebrenc. A la trobada també hi ha assistit la regidora de Turisme i Comerç, Helena Queral.

Aquest ha estat el primer contacte entre els dos nous Alcaldes de les dues poblacions agermanades. L’objectiu de la trobada ha estat parlar sobre tirar endavant propostes conjuntes i participar de les festes en un i altre municipi, com és el cas de la festa Orígens, un esdeveniment de recreació històrica que omple cada mes d’octubre els carrers del barri mariner del Xicago de La Ràpita. 

També s’ha posat sobre la taula realitzar una trobada conjunta dels dos governs municipals abans de finals d’any.

Arenys de Mar està agermanada amb la vila de La Ràpita arran de l'acord del Ple municipal de 29 de setembre de 2022 que es va fer públic en un acte d'agermanament a la Ràpita, uns dies més tard. 

La relació entre els dos municipis comença a inics dels anys 50 del segle passat, amb la fi de l’obra de construcció del port i el nou moll pesquer, l’arribada de noves barques i també noves tècniques de pesca, com l’arrossegament.

 

Publicat el 29 de juliol de 2024