Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El vídeo de la campanya de Turisme d’Arenys ha estat seleccionat per la competició oficial del concurs Festival Terres Check-In sobre vídeos i documentals de promoció turística. L’entrega dels premis se celebrarà a Platja d’Aro i S’Agaró el pròxim 10 d’octubre.

Tot i no ser finalistes, el jurat ha valorat la qualitat tècnica del vídeo promocional d’Arenys i s’està projectant durant el festival que és de caràcter internacional i compta amb la participació de 7 països.

Festival Terres Check-In sorgeix sota la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formem la indústria de l’Hospitality a nivell internacional, generant un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació per millorar l’experiència en un moment on l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa.

El vídeo promocional d’Arenys, elaborat per Kiribatis, mostra Arenys com una destinació turística familiar ideal per a qualsevol moment de l’any. La vila té història, cultura, mar i natura que es combinen per oferir una experiència inoblidable, en aquest cas, tot acompanyant una dia de visita dels avis amb els seus nets en un recorregut per diferents indrets.

 

Publicat l'1 d'octubre de 2024