Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

S’ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva atorgades per l’Ajuntament d’Arenys de Mar a entitats sense ànim de lucre que realitzin activitats que beneficiïn a persones empadronades al municipi, dins de l’àmbit d’Acció Social.

L’objecte de les subvencions és finançar a aquelles entitats que duguin a terme activitats que beneficiïn a persones empadronades al municipi i que compleixin o supleixin els serveis de competència municipal en l’àmbit d’Acció Social o que siguin d’interès públic local i que tinguin com a objectiu:

  • Projectes destinats a cobrir les necessitats bàsiques de famílies i/o persones del municipi que es troben en situació de risc d’exclusió social.
  • Projectes destinats a cobrir necessitats de persones i/o famílies amb algun dels seus membres afectats per malalties greus.
  • Projectes o activitats socioeducatives adreçades a infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social.
  • Projectes que fomentin la igualtat d’oportunitats, la participació i la integració social de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

Termini i lloc de presentació de les sol·licituds

  • El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (03/10/2024) i finalitzarà en els 15 dies següents.
  • Les sol·licituds s’hauran de presentar per mitjans telemàtics a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Més informació i documentació en aquest enllaç. 

Publicat el 7 d'octubre de 2024