Ajuntament d'Arenys de Mar

TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
  • COMENCEN ELS PLANS D´OCUPACIÓ LOCALS 2019 A L´AJUNTAMENT D´ARENYS DE MAR PER A PERSONES NO PERCEPTORES DE PRESTACIONS PER DESOCUPACIÓ O SUBSIDI NI D´AJUTS, PREFERENTMENT MÉS GRANS DE 45 ANYS.

    Des de la Regidoria de Promoció Econòmica informem que es posen en marxa els Plans d´ Ocupació Locals 2019. Aquesta vegada, amb 3 projectes, per cobrir 6 llocs de treball, durant 6 i/o 12 mesos, amb inici abans del 31 de desembre de 2019.

    Els requisits que hauran de complir les persones que vulguin participar en els processos de selecció són els següents:
    • Persones en situació d´atur de llarga durada no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni d´ajuts preferentment més grans de 45 anys. S´entén per persones en situació d´atur de molt llarga durada , les persones inscrites al Servei Públic d´Ocupació de Catalunya com a demandants d´ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta (12 de novembre de 2019).
    • Dones en situació d´atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d´ajuts, preferentment més grans de 52 anys. S´entén per dones en situació d´atur de molt llarga durada , les dones inscrites al Servei Públic d´Ocupació de Catalunya com a demandants d´ocupació no ocupades (DONO) com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta (12 de novembre de 2019).
    • Dones en situació d´atur víctimes de violència de gènere.
    • Inscrit/a al SOC (Servei d´ Ocupació de Catalunya) com a demandant d´ocupació (abans del 12 de novembre de 2019).

    Regidories i llocs de feina:

    GERIÀTRIC MUNICIPAL 1 Peó neteja-bugaderia
    JOVENTUT 1 Aux. Administrativa
    BRIGADA: 4 Peons (2 peons de neteja, 1 jardiner i 1 desbrossador)

    Persones que estiguin interessades en participar en els processos de selecció hauran de dirigir-se a Promoció Econòmica (Edifici Xifré, 2ª planta)  fins al dia 5 de desembre, de 9h a 14h, on es recollirà la documentació següent:

    a) Sol·licitud de participació en el procés selectiu signada per la persona aspirant (instància que es pot trobar a la pàgina web municipal www.arenysdemar.cat) manifestant expressament que reuneix totes les condicions exigides a les bases de la convocatòria.

    b) Fotocòpia del Document Nacional d´Identitat o NIE, en vigor.
    c) Fotocòpia de la titulació requerida a efectes de la convocatòria.
    d) Fotocòpia acreditació de trobar-se en situació d´atur i inscrit en la oficina de treball de la Generalitat de Catalunya (DARDO).
    e) Currículum vitae i fotocòpia dels documents acreditatius dels mèrits al·legats (informe laboral, contractes,..).
    f) Llibre de família i/o documentació acreditativa, en cas de voler acreditar càrregues familiars i/o família monoparental.
    g) En el cas de dones víctimes de violència de gènere, sentència o documentació que ho acrediti.

    Un cop lliurada la documentació, s'enviarà al SOC per a que verifiqui si és possible candidat/a, i posteriorment, s'avisarà, als candidats que el SOC hagi validat, per a participar en el procés de selecció, que consta d'entrevista personal i valoració de currículum.

  • Documentació

    Fitxer Acrobat-PDF de (107.57kB)

    Fitxer: Bases_Barems__i_criteris__3_.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 107.57 kB

    Bases, barems i criteris (descarregar document word)) 

    Instància del procés de selecció (descarregar document word)

Publicat el 28 de novembre de 2019