Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Taller "Canvia de Look"
Trans-Forma la teva mirada sobre la identitat sexual i de gènere

Taller que té com a objectius: sensibilitzar sobre la LGTBIfòbia, fomentar una actitud crítica cap a les discriminacions i promoure el dret de totes les persones a viure la seva identitat sexual i la seva sexualitat lliures de discriminacions i violències.
Serà una activitat dinàmica, que combinarà exposicions per part del tallerista i participació del grup. Es treballaran el sistema sexe-gènere-sexualitat, la identitat sexual i les identitats trans*, els prejudicis i les violències: sexisme, lesbofòbia, homofòbia i transfòbia.
Qualsevol persona és benvinguda i procurarem generar un espai d´intercanvi d´idees i reflexió col·lectives, que ajudi a identificar i qüestionar discursos i actituds hetero-normatius i LGTBIfòbics.

Data de realització: Dimarts 25 de juny
Hora: 19h
Lloc: Sala gran del Centre Cultural Calisay

Preu: gratuït

*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seràn objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^