Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Votació Menció Especial Bernat Coll 2019
La Menció Bernat Coll és un guardó amb el qual es vol premiar l'esforç desinteressat i l'esperit de voluntat d'aquelles persones que, dia a dia, estant aportant el seu gra de sorra pel bé i el bon funcionament de les entitats esportives i de les seves activitats.
Enguany s'arriba a la 16a edició d'aquest guardó i les persones nominades, que ja es poden votar a través d'aquest formulari, són:

 

§  Lluís Armisen Torras del Club Taekwondo Viro, en Lluís és un representant dels pares/mares del club que col·laboren en les competicions, ajuden en l’organització de les exhibicions i han aportat molt per a que el Club Taekwondo Viro s’hagi convertit en un gran club d’Arenys de Mar.

§  Joan Tapias Gibert del Club Rem Arenys, en Joan és en l’actualitat el vogador més gran que tenim en competició (63 anys); membre del Club Rem Arenys des del seu inici, participant en totes les regates que s’han celebrat, des de Colera fins a Sant Carles de la Ràpita, des de l’any 2000 i fins el dia d’avui.

§  Alfonso Bujan i Sílvia Gonzàlez del Club Vòlei Platja Arenys, nominem a la família Bujan Gonzàlez per col·laborar de manera altruista en totes les activitats del Club des de fa més de deu anys. Han format part de l’organització del torneig volei xics, destinats als nens i nenes de la nostre vila; també han col·laborat en els diferents actes de cairesolidari vinculats a la Marató de TV3 en què el club ha format part i han estat membres actius en la realització del Memorial Mònica Sobrino. Per últim, en els darrers anys també han contribuït a què els jugadors i jugadores del club poguessin assistir als Campionats de Catalunya i Espanya tot col·laborant en la planificació dels desplaçamentsi en la cerca de recursos econòmics.

Dades personals
*
*
*
*Escull la candidatura que vols votar:
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^