Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Festes de carrer 2020

Les festes de carrer són un element tradicional de la nostra població que marca una part de la programació festiva estiuenca d'Arenys de Mar. És el moment de trobada de veïns i veïnes d'un mateix carrer per organitzar la seva festa particular amb jocs de cucanya, berenars, sopars, cantades d'havaneres...

Per poder participar cal emplenar aquest formulari abans del 24 d'abril de 2020.

Podeu veure aquí les normes de funcionament de les Festes de Carrer i el seu Calendari provisional:

Normativa festes carrer

Normativa festes carrer

Fitxer: Normativa_festes_carrer.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 465,93 kB

Calendari provisional festes de carrer

Calendari provisional festes de carrer

Fitxer: Calendari_provisional.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 436,8 kB


*
DADES DEL RESPONSABLE DE LA FESTA DE CARRER
*
*
*
*
08350 Arenys de Mar
DADES DE LA FESTA DE CARRER
*Dia d'inici de la festa ( - - )
Horari d'inici de tancament del carrer ( - )
*Dia d'acabament de la festa ( - - )
Horari final de tancament del carrer ( - )
*
(Anoteu la quantitat, tenint en compte que a cadascuna de les taules hi caben entre 6 i 8 persones. Màxim 50)
(Màxim 400)
(Màxim 6. Serveixen per a mantenir la beguda en fresc)
Quants bujols de reciclatge necessiteu?
*
*
*
*
*
(Anoteu les tanques que necessiteu per a les vostres activitats. Les que necessita la Policia Local per tallar el trànsit es demanen per una altra via)
(Aquest espai ha d'ésser de fàcil accés, a peu de carrer. Anoteu el número del carrer i el nom i telèfon de la persona propietària. En cas de no disposar d'un espai tancat, indiqueu en quin tram de carrer cal deixar-lo)
*Necessiteu presa de corrent?
*Posareu escenari?
(Les despeses de contractació de l'escenari aniran a càrrec de la persona sol·licitant)
*Utilitzareu algun tipus de material pirotècnic?

En cas afirmatiu heu d'emplenar i fer-nos arribar aquest document

*
*Accepto les normes de les Festes de Carrer

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l´interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d´obligacions legals de l´Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l´Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.
Informació relacionada
 
^