Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Xifre
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Curs "Educar les emocions en família"
Adreçat a famílies de nens i nenes d´infantil i primària

Des de la Regidoria d’Educació i amb el Suport de La Diputació de Barcelona s’ofereix aquesta formació que consta de 3 sessions de 2 hores. Es treballa sobre l’educació emocional en entorns familiars on hi conviuen infants, posant el  focus en dotar a les famílies d’eines i tècniques bàsiques de gestió de les emocions.

L’objectiu és conèixer els conceptes bàsics de l’educació emocional i el paper de les emocions en la construcció de la personalitat, la gestió dels conflictes i l’empoderament de les persones. Els relats i experiències dels participants, les dinàmiques en cada sessió i el treball entre sessió i sessió s’acompanyen amb la integració dels conceptes apresos. La finalitat és crear consciència en els progenitors sobre com les emocions poden regir el seu comportament i el dels seus fills. Aprendre a gestionar-les i empoderar les futures generacions per una millor auto-gestió.

CONTINGUTS:
Intel·ligència emocional. La consciència emocional. L’autonomia emocional. Habilitats socials. Empatia i escolta activa. Els 11 errors a l’escoltar els nostres fills. Sis passos per a la resolució de conflictes.

METODOLOGIA Participativa basada en el treball de grup i en compartir experiències. • 1ª sessió: Posada en comú d’experiències, debat i presa de consciencia de les  emocions a nivell personal. • 2ª sessió: Aprendre i practicar tècniques d’intel·ligència emocional dirigides als fills. • 3ª sessió (amb fills/filles): Dinàmiques individuals i grupals d’identificació i gestió de les emocions entre pares, mares i fills. Realitza l'activitat:Tseotse. Glòria Ortíz

DURADA:
3 sessions de 2h. El dies 10, 24 i 31 de març de 18h a 20h. Les places són limitades.

Per a més informació: Regidoria d’Educació Tel 937959502

Les persones que s'hi vulguin inscriure només han d'omplir el següent formulari:

 

*
*
*
*
*

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

 
^