Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Sol·licitud de parada per Sant Jordi 2020

DESCRIPCIÓ DEL TRÀMIT:
L'Ajuntament d'Arenys de Mar autoritza per instal·lar parades de venda de llibres i roses a diferents indrets de la vila el 23 d'abril, diada de Sant Jordi. 

QUI HO POT SOL·LICITAR:
Poden sol·licitar l´autorització els representats de les associacions, entitats, centres d´ensenyament, ens municipals i comerços  d'Arenys de Mar

QUAN ES POT SOL·LICITAR:
El termini per presentar sol·licituds finalitza el 5 d´abril de 2020.
No seran ateses les sol·licituds presentades fora de termini

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

L'Ajuntament d'Arenys de Mar us informa que totes les dades rebudes mitjançant formularis electrònics i/o correu electrònic seran incloses en un fitxer de l'entitat, i tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Política de privadesa i de seguretat de l'Ajuntament de Arenys de Mar, així com amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre. La finalitat de la creació, existència i manteniment d'aquest fitxer és el tractament de les dades de caràcter personal per tal de donar compliment a les funcions de servei públic de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Per exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l'àmbit reconegut per la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, i per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a oac@arenysdemar.cat. Us preguem que ens comuniqueu de forma immediata qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació amb les dades que ens heu proporcionat, amb la finalitat que aquestes responguin amb veracitat a la vostra situació personal en tot moment.

 
^