Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Trobada amb l'alcaldessa

Amb la voluntat de facilitar el contacte amb l'Alcaldia i afavorir una relació de proximitat entre la ciutadania i l'Ajuntament s'impulsen les "Trobades amb l'alcaldessa", una proposta de programar converses informals i disteses amb l’alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, per tractar i debatre sobre temes d'interès pels arenyencs i arenyenques

La situació de pandèmia farà que aquestes trobades siguin en format de videoconferència i amb un nombre màxim de participants. Podeu fer la inscripció omplint els camps del formulari, escollint la data i hora. L'assistència es confirmarà amb temps i s'enviarà un enllaç per poder assitir-hi.

Per demandes, queixes i consultes, podeu seguir utilitzant la  Bústia municipal o l'aplicatiu per mòbils ArenysApprop.

*Escolliu un dia i hora:
*
*
*
*

Ajuntament d'Arenys de Mar

Riera del Bisbe Pol, núm. 8
08350 Arenys de Mar

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament.

D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana.

 
^