Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
ELS FORMULARIS
N˛mines i Seguretat Social – Nivell II

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica (XifrÚ) oferta un curs gratu´t de n˛mines i seguretat social nivell II, que es portarÓ a terme dilluns, dimecres i divendres del 22 de novembre al 13 de desembre a l'edifici XifrÚ, en horari de 9.00 a 13.00 h (els dies 4 i 11 de desembre la classe serÓ fins les 14h).

SerÓ requisit per a participar-hi estar a l'atur inscrit al SOC o en actiu contractat per alguna empresa. El curs Ús gratu´t (subvencionat per l'Ajuntament).

Les persones que s'hi vulguin inscriure nomÚs han d'omplir el segŘent formulari.

*
*
*
*
*
*
*

AvÝs legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusiˇ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informÓtic. AixÝ mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, en els termes inclosos a la legislaciˇ vigent, mitjanšant escrit adrešat a qualsevol dels punts d'atenciˇ ciutadana.

 
^