Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Renovació del DNI a Arenys de Mar el pròxim 30 d'abril

Les persones que vulguin renovar o fer-se el DNI sense necessitat de traslladar-se fora de la vila, podran fer-ho el pròxim dimarts 30 d'abril al Calisay.

Cal demanar cita prèvia a la Policia Local d'Arenys de Mar a partir del dimecres 17 d'abril, a les mateixes oficines o trucant al 93 795 99 01. 

L’entrega dels documents està prevista el dia 3 de maig. És imprescindible que els majors de 14 anys s'hi personin tant el dia 30 d'abril com el dia 3 de maig. 

En aquest enllaç trobareu la documentació que cal aportar depenent de cada tràmit.

Persones amb dificultat de desplaçament 

Per tal de facilitar els tràmits a les persones amb dificultat de desplaçament, hi ha un formulari que es pot omplir per autoritzar a un funcionari a desplaçar-se al domicili o centre sanitari on es trobin, per realitzar els processos electrònics, així com perquè custodiï els documents i les claus personals d'accés (PIN), fins al seu lliurament personal als respectius titulars dels DNI.

Els documents que s’han de presentar en aquest cas són:

  • Formulari de sol·licitud emplenat pel familiar/persona que tingui cura del malalt.
  • Fotografia del titular del document a renovar.
  • Qualsevol d’aquests certificats:
    • Certificats mèdics dels que s'adquireixen a les farmàcies.
    •  Els certificats que cada comunitat autònoma hagi establert com a oficials al seu territori respectiu. Es consideren així aquells que hagin estat expedits amb la capçalera del Servei de Salut de la comunitat respectiva o que facin referència a alguna disposició dels serveis esmentats que els atorguin caràcter oficial.
    • Qualsevol informe mèdic que acrediti la situació d'impossibilitat de desplaçament de la persona, per trobar-se limitada anatòmicament o funcionalment i que requereix l'assistència d'ajuda per als actes essencials de la vida.

 Tota la documentació es pot portar el dia que la Policia Nacional faci els tràmits a Arenys sense demanar cita.

Publicat el 8 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^