Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Govern municipal trasllada a Costes de l'Estat diverses peticions per millorar el Cavaió i la Musclera

L’alcalde, Estanis Fors; el regidor de Medi Ambient, Domènec Massuet; el coordinador de Govern, Jordi Mir, i tècnics de l’Ajuntament s’han reunit aquest matí amb el cap de la demarcació de Costes de l’Estat a Catalunya, Diego Fernández, i l’inspector d'aquesta demarcació a la zona del Maresme.

Des del Govern municipal s’ha traslladat la possibilitat de tornar a fer el passeig amb les palmeres que recorria l’entorn del Portinyol, així com fer una nova reordenació de l’aparcament de vehicles a partir del Rial de la Serp i la recuperació de la Musclera amb la construcció d’un espigó submarí.

Els representants de Costes de l’Estat han manifestat que estudiaran les peticions, tenint en compte el que estableix la Llei de protecció del litoral, que protegeix l'entorn natural i prioritza mantenir-ho tot com a platja. Alhora, també consideren que cal aclarir amb Ports les zones on cada administració té competències. 

Durant la visita d’aquest matí, també s’ha seguit estudiant la millor manera per ubicar la guingueta que s’ha d’instal·lar a prop de la zona del Portinyol.

Publicat el 10 d'abril de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^